Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Symphony For Our World – National Geographic Live

15 oktober * 20:00 - 22:30

Duik in de wondere wereld van onze planeet met Symphony For Our World. Een muzikale en visuele ode aan de aarde.

Symphony For Our World
Tijdens het anderhalf uur durende film- en muziekspektakel Symphony For Our World worden baanbrekende beelden en verhalen uit de 130-jarige geschiedenis van National Geographic tot een episch geheel samengevoegd en perfect gesynchroniseerd met de live uitgevoerde muziek door het Noordpool Orkest. De combinatie van muziek en beeld vertelt op indringende wijze het verhaal van de complexe maar kwetsbare aard van onze planeet. Van intieme portretten van dieren in het wild tot de weidse overzichten van de adembenemende natuur waar wij als mens ook onderdeel van zijn.

Eerbetoon aan de aarde
Symphony For Our World creëert een bijzondere ervaring ter ere van de aarde en herinnert ons eraan waarom het van vitaal belang is om alle hulpbronnen van onze planeet te beschermen en te behouden. Het is een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld. Kortom, een wereldshow om nooit te vergeten!

Gegevens

Datum:
15 oktober
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Concertgebouw de Vereeniging
Keizer Karelplein 2D
Nijmegen, 6511 NC Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/programma/5074/Begeleid_door_het_Noordpool_Orkest/Gladiator_Live_in_Concert/