Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsfestival Martiniplaza

1 januari * 20:00 - 23:00

Nieuwsjaarsfestival 2018

De inwoners en het bestuur van de gemeente Groningen luiden sinds jaar en dag op nieuwjaarsdag samen het nieuwe jaar in. Ook dit jaar wordt er door een breed comité hard gewerkt aan een leuk programma voor jong en oud!

Entree
De entree en de parkeergarage zijn op deze dag gratis!

Gratis kermis
Van 17.00 tot 19.00 uur is er een grote indoor Kermis. Alle bezoekers ontvangen een ‘strippenkaart’ voor een gratis ritje in alle attracties.

Officiële opening
Om 20.00 uur wordt de avond op bijzondere wijze officieel geopend. Vervolgens zal geheel volgens traditie gezamenlijk het ‘Grunnens Laid’worden ingezet onder leiding van het Noordpoolorkest en diverse artiesten.

Muziek
Liefhebbers van culturele activiteiten kunnen hun hart ophalen in verschillende zalen met optredens van muzikale Stadjers en verschillende culturele instellingen uit Groningen. Kortom een echte ‘Groningse culturele proeverij’.

Dans
Na afloop van het programma van het Noordpoolorkest in de Middenhal kunnen de voetjes van de vloer bij de muziek van een DJ.
Dansen kan ook in de Springerzaal, waar diverse bands spelen.

Hapjes en drankjes
MartiniPlaza verzorgt met een aantal partners de catering. Zij bieden een scala aan hapjes en drankjes vanuit foodtrucks. Muntjes zijn verkrijgbaar voor 2,50 euro per stuk.

Gegevens

Datum:
1 januari
Tijd:
20:00 - 23:00
Website:
https://www.martiniplaza.nl/evenementen/nieuwsjaarsfestival-2018

Locatie

Martiniplaza
Groningen, + Google Maps